Startmoment De Leesjury

HaBoBIB Bibliotheek Haacht
  • wo 29 september 2021
Wat is De Leesjury?
De Leesjury (de vroegere KJV) is een boekenjury van kinderen en jongeren. Juryleden lezen 6 of 8 boeken. Die beoordelen ze tijdens leesbijeenkomsten. Heb je als jurylid alle boeken van jouw leeftijdsgroep gelezen? Dan mag je stemmen op je favoriet. Alle stemmen van heel Vlaanderen bepalen de winnaar. Op www.deleesjury.be vind je meer info.

Wie kan meedoen?
HaBoBIB en de bib van Kampenhout werken voor de Leesjury samen. Zo kunnen we 5 leesgroepen aanbieden: van groep 1 tot en met groep 5, van 4 tot 14 jaar dus. Iedereen die graag leest en het leuk vindt om over boeken en verhalen te praten is welkom. Goed lezen is geen vereiste: alle boeken bestaan ook in een luisterversie.

Waar en wanneer?
Elke groep komt 5 of 6 keer samen op woensdagnamiddag voor ongeveer anderhalf uur. De eerste bijeenkomst is een gezamenlijke startvergadering in de bib van Haacht, de laatste het slotevent in GC De Krop in Kampenhout. Het schema in deze folder vertelt je waar en wanneer we elke leeftijdsgroep verwachten. Kan je een keer niet komen? Geen probleem, maar verwittig ons dan wel via deleesjury@habobib.be

Inschrijven?
Dat kan aan de balie of via deleesjury@habobib.be
Deelnemen is gratis.

Locatie

HaBoBIB Bibliotheek Haacht
Verhaegenlaan 5 , 3150 Haacht

Prijs

  • gratis

Leeftijd

vanaf 6 tot 14 jaar

Organisatie

HaBoBIB