Magdanog

Gepubliceerd op dinsdag 2 feb 2021 om 16:38
Wat mag nog en wat mag niet in deze coronatijden? Een vraag die heel wat jongeren zich vandaag stellen. Om daar een antwoord op te geven, heeft Wat Wat de infobrochure magdanog?! ontwikkeld.

In het nieuwe MAGDANOG?! boekje ontdek je hoe het virus zich precies verspreidt en hoe je op een veilige manier dingen kan doen en met vrienden en familie kan afspreken.

WAT WAT wil  niet alleen over de maatregelen communiceren, maar ook actief inzetten op het motiveren van jongeren. In plaats van te focussen op wat de regels zijn, wil WAT WAT de maatregelen vertalen naar de leefwereld van jongeren. Zij leggen uit welke activiteiten ervoor zorgen dat we langer met dit virus opgescheept zitten en welk gedrag de verspreiding vertraagt. Zij maken alles duidelijk en visueel, waardoor jongeren op een geïnformeerde manier zelf keuzes kunnen maken.

Via deze link kan je de brochure gemakkelijk downloaden op jouw smartphone.

Wil je toch liever een fysiek exemplaar? Geen probleem! Jeugdinformatiemerk WAT WAT verspreidt duizenden papieren brochures die jongeren wegwijs maken in de coronaregels en de vaccins. Ook in ons gemeentehuis(GC Den Breughel) hebben we exemplaren voor jou klaarliggen en kan je er steeds eentje komen halen!